Nagelstyling

Hi, ik ben nelly!

Met liefde deel ik mijn passie voor dit vak met u! Ik laat  u met trots zien wat ik allemaal te bieden heb.

Ik ben een gediplomeerd nagelstyliste,en gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van nagels .

Tijdens het 1e bezoek start ik de behandeling  met een intake,tijdens dit gesprek bespreken we onder andere uw wensen en  verwachtingen. Op basis hiervan zal ik uw droomresultaat verwijzelijken. Aangezien elke nagel anders is. Bent niet alleen u uniek, maar ook iedere behandeling die ik uitvoer.

Wat mij kenmerkt?

Mijn enthousiasme en perfectionisme.

Ik werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat,bij mij staat u niet na 10 minuten alweer buiten,want ik neem graag uitgebreid de tijd voor u!

Niet alleen tijdens de behandeling maar ook voor en na de afspraak, bijvoorbeeld tijdens het intake gesprek of wanneer er na het bezoek aan de salon nog vragen zijn . Ik zal u altijd willen helpen! 

Wilt u mooie verzorgde nagels ? Dan bent u van harte welkom bij DL beauty & hair, ik help u graag!

Ik ben er voorlopig alleen op vrijdag, in de toekomst zal dit vaker worden.

U kunt een afspraak bij mij maken op 0481-785938 of via online afspraak maken.

Wat zijn Acryl nagels?

Zoekt u een manier om zowel de nagels te verlengen als deze te verstevigen? In dat geval is acryl een optie. Dit materiaal is van origine in de vorm van poeder verkrijgbaar, waarbij de kleuren kunnen variëren. In combinatie met een liquid kan dit materiaal verharden.

Dit verstevigd niet alleen de nagels, maar het zorgt er tevens voor dat u lang plezier heeft van acryl nagels. Bovendien is dit een zeer veelzijdig materiaal. Zo kunt u bij onze salon kiezen voor een french manicure, cover kleuren of combinatie met gellak.

Ook acryl opvullen en verwijderen is mogelijk.

Prijslijst

Acryl nagels Prijs
Nieuwe set naturel € 30,00
Opvullen zelfde kleur € 25,00
Opvullen andere kleur € 35,00
Nieuwe set french € 40,00
Nieuwe set babyboom € 40,00
Opvullen zelfde kleur € 30,00
Opvullen andere kleur € 40,00
Glitterboom € 55,00
Verwijderen acryl
Losse behandeling € 15,00
I.c.m behandeling € 10,00

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op opvullen binnen 4 weken. Garantie binnen 7 dagen gratis en na 7 dagen € 2,50 per nagel.

Heeft u al een set ergens anders laten zetten en kan ik dit opvullen dan vervalt de garantie.

Extra's per nagel Prijs
Steentjes € 2,50
Bloemetjes,foil ed € 3,00
Nailart € 3,00
Glitters € 5,00
Manicure & gellak Behandeling Prijs
Gellak natuurlijke nagels incl manicure Van gellak heeft u ongeveer 3 weken plezier en is ook nog eens in vele kleuren verkrijgbaar. Gellak word gedroogd met een uv lamp en is daarnaast eenvoudig te verwijderen. € 25,00
Manicure De behandeling begint met het knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen worden naar achteren geduwd en wordt indien nodig de overtollige nagelriem weggeknipt. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en of blanke lak indien gewenst. € 15,00
Spa Manicure Tijdens de spa manicure worden de handen in een warm /lauw badje met olie gedaan. De nagelriemen en huid rondom de nagels worden hierdoor zachter en is eelt makkelijk te verwijderen. Tijdens het badje worden de handen verzorgd met scrub en worden de nagels opgeruwd en zijn deze direct klaar voor de applicatie van normale nagelak of gellak. Na de lak wordt er nog een heerlijke handmassage uitgevoerd en de nagels worden met olie ingesmeerd. € 20,00
Gellak € 15,00
Gellak incl verwijderen oude lak € 20,00