Liquid facelift

De Liquid Facelift is een behandelplan waarbij injectables en huidverbetering gecombineerd worden om te zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Voor deze ‘facelift’ hoeft u dus niet geopereerd te worden. De behandeling vraagt om een op maat gesneden plan van aanpak. Bij de Liquid Facelift worden vier elementen beoordeeld en, afhankelijk van uw gezicht, aangepakt:

Ontspannen:

Met behulp van Botox® kan de mimiek in uw gezicht in balans worden gebracht. Zo kan een boze, norse blik worden verzacht door het behandelen van de fronsspier.

Vullen:

Lijntjes en rimpels kunnen worden opgevuld met Teosyal, een filler op basis van hyaluronzuur. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld diepe traangootjes, afhangende mondhoeken of een versterkte neusliplijn gecorrigeerd en verzacht worden.

Contourherstel:

Met de dikkere materialen van Teosyal worden de contouren en vorm van het gezicht hersteld. De jukbeenderen en wangen worden weer voorzien van volume, wat een mooi liftend effect teweeg brengt. Volumeherstel zorgt tevens voor een correctie van een iets uitgezakte kaaklijn.

Huidverbetering:

Aan de hand van uw huidconditie wordt een plan opgesteld voor de revitalisatie van uw huid. Het verbeteren van een droge, doffe en grauwe huid kan door peelings, een huidverbeteringssysteem van Obagi, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen, microneedling en voedingsadviezen.

Het resultaat van een Liquid Facelift blijft u zo’’n anderhalf tot twee jaar zien. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid en soort behandelingen die u nodig heeft. De prijzen beginnen vanaf € 900,- bij iemand die nog niet veel volume verloren heeft. Uw gezicht en eigen wensen spelen een grote rol bij het opstellen van een passend behandelplan. Tijdens een adviesgesprek worden alle mogelijkheden uitgebreid met u besproken. Wij zullen dan zorgvuldig kijken naar uw gezicht, mimiek en uitstraling om tot een natuurlijk en mooi resultaat te komen.