Wallen en donkere kringen

Wallen en/of donkere kringen geven u een vermoeide uitstraling. Met behulp van Teosyal fillers kunnen wij dit gebied voor u opfrissen.

Een diepe traangoot kan het effect van een donkere kring of donkere cirkels onder de ogen geven. De traangoot is het holle gebied tussen het onderooglid en de wang. Indien deze wordt opgevuld met Redensity II, een filler die speciaal ontwikkeld is voor het gebied onder de ogen, ontstaat een mooie en zachte overgang. Uw donkere kringen en vermoeide uitstraling vervagen gedurende 12 tot 15 maanden.

Een ander veelvoorkomend probleem is het krijgen van ‘zakjes’ onder de ogen. Wallen kunnen worden veroorzaakt door een huidoverschot of uitpuilende vetpockets, deze ‘echte’ wallen behoeven een chirurgische correctie. Vaak zijn de zakjes echter het gevolg van een afvlakking van uw jukbeen. Door botresorptie, vet- en collageenverlies kan uw jukbeen achter het onderooglid komen te liggen en worden de zogenaamde zakjes onder de ogen zichtbaar. Met behulp van Teosyal Ultra Deep kunnen wij uw jukbeenvolume herstellen en krijgt u een uitgeruste en gezonde blik.