Neusliplijn

De neusliplijn is de plooi die vanaf uw neusvleugels richting de mondhoeken loopt. Bij veel mensen is deze plooi al van jongs af aan zichtbaar. In de loop der jaren zakt het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden. Deze verzakking veroorzaakt een zwaarte in de wang ter hoogte van de neusliplijn. Het gevolg is een steeds dieper wordende lijn die bovendien kan gaan doorlopen richting de kaaklijn. Dit kan zorgen voor een zorgelijke, strenge of vermoeide uitstraling.

In een relatief vroege fase ontstaat door het lachen een huidrimpel die op een bepaald moment niet meer verdwijnt. In dit geval kan de neusliplijn uitstekend worden behandeld met Teosyal Global Action. Tijdens de behandeling wordt de huidlijn direct onder plooi opgevuld waarbij het effect ongeveer 12 maanden zichtbaar blijft. Door een tijdige behandeling van deze huidlijnen wordt de vorming van diepere onomkeerbare rimpels voorkomen.

In een verder gevorderd stadium zullen fillers in de neusliplijn gecombineerd moeten worden met een herstel van het jukbeenvolume om een mooi herstel te krijgen van de natuurlijke en zachte contouren in uw gezicht.