De lippen

Uw lippen kunnen een ware blikvanger zijn in uw gezicht. Mooie, volle lippen kunnen bijdragen aan een sensuele en jeugdige uitstraling. Bij de behandeling van de lippen maken wij een onderverdeling tussen de rimpels rondom de lippen en opvulling van het lippenrood zelf.

Lipsticklijntjes

Rimpels rondom de lippen worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, maar komen ook gewoon voor bij niet-rokers. Deze hinderlijke rimpels kunnen extra opvallen wanneer u lippenstift draagt en de kleur doorloopt in deze lijntjes. Door gebruik te maken van Teosyal First Lines of Redensity II kunnen wij de contour van uw lippen herstellen en deze storende rimpels verzachten.

Vollere lippen

Als u altijd al vollere lippen wilde dan is dit binnen handbereik door het opvullen van het lippenrood. Het kan echter ook zijn dat u enkel het lipvolume terug wilt krijgen dat verloren is gegaan bij het verouderingsproces. Teosyal biedt meerdere fillers die gebruikt kunnen worden voor het vergroten van de lippen, zoals First Lines en Kiss. Uw lippen krijgen het volume dat u wenst en afhankelijk van het gekozen product houdt het effect 9 tot 12 maanden aan.