Ingevallen wangen

Bij het verouderingsproces wordt de huid slapper door een verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Daarnaast slinken de vetpockets in het gezicht waarbij vooral de wangen het vaak zwaar te verduren krijgen. Als de wangen gaan invallen ontstaan steeds meer fijne lijntjes en rimpels in het gezicht. Mensen krijgen vaker de vraag of ze moe zijn of gewicht verloren hebben.

Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met hyaluronzuur-inspuitingen waardoor u weer een jeugdige en gezonde uitstraling krijgt. Teosyal Ultimate is het perfecte product om het wangvolume te herstellen en de verslapte huid te verstevigen. Het effect van deze filler kan 18 maanden na de behandeling nog altijd zichtbaar zijn! Daarnaast kunnen kleine, oppervlakkige wanglijntjes opgevuld worden met Teosyal First Lines, een dunne hyaluronzuurgel.

Bij het verzachten van wanglijntjes kunnen ook peelings en onze huidverbeteringssystemen een belangrijke bijdrage leveren. Door het verbeteren van uw huidkwaliteit zullen de resultaten van de geplaatste injectables beter tot uiting komen